Termenii Confidentialitatii

www.whiteteam.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.whiteteam.ro, privind evolutia si starea cererilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

www.whiteteam.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.whiteteam.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona, utilizand adresa noastra oficiala de mail : office@whiteteam.ro

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@whiteteam.ro