Despre Noi

 White Team s-a infiintat ca o alternativa la serviciile clasice de curatenie.
 In timp ce societatea si mediul inconjurator se schimba de la o zi la alta, necesitatile si cerintele personale se amplifica si impun standarde mult mai exigente noua insine, cat si prestatorilor de servicii din domeniul curateniei. Din aceasta cauza, optimismul echipei noastre este inspirat din ceea ce ne inconjoara la fiecare pas. Intr-un ambient in care factorii nocivi, precum poluarea, prezenta deseurilor de tot felul, industrializarea, lipsa spatiilor verzi sunt foarte prezenti, White Team crede in libertatea de miscare, in beneficiile practicarii sportului, in existenta unui spatiu curat propice sanatatii mentale si fizice a fiecarui individ si a intregii societati.
  Deviza "Mens Sana in Corpore Sano" ne determina sa gandim si sa actionam ca pentru a face curat, trebuie adunata mizeria de langa noi. Astfel, vom contribui la imbunatatirea starii de sanatate generala si la protejarea mediului inconjurator. Ne caracterizeaza eficienta, calitatea lucrului bine facut, profesionalismul in prestarea serviciilor, seriozitatea si rigurozitatea in primul rand cu noi insine, iar multumirea din ochii clientilor nostri este cea mai mare satisfactie.
  Firma detine tehnologia si personalul necesar prestarii serviciilor de curatenie in locuinte, birouri sau dupa constructor, adica, in toate domeniile in care este necesara aceasta activitate indispensabila.