Termeni si Conditii

Vizitarea paginii web a White Team - Your PERSONAL CLEANING Services implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului whiteteam.ro.

PERSONAL CLEANING SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Drepturi:

Intregul continut al site-ului: whiteteam.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea PERSONAL CLEANING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul companiei PERSONAL CLEANING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Confidentialitate:

PERSONAL CLEANING SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor SC PERSONAL CLEANING SRL, vi se va cere acordul explicit.

Link-uri externe:

Pe site-ul www.whiteteam.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC PERSONAL CLEANING SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea raspunderii SC PERSONAL CLEANING SRL

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Toata informatia prezentata pe site-ul www.whiteteam.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat SC PERSONAL CLEANING SRL nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

SC PERSONAL CLEANING SRL nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse doar in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea SC PERSONAL CLEANING SRL decat cu permisiunea scrisa prealabila.

Dispute si conflicte:

Este interzis conform legii incercarile de frauda asupra site-ului. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

Vizitarea serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termene si Conditii.

Va multumim si va dorim vizionare placuta a site-ului nostru, precum si ca informatiile noastre sa va satifaca cerintele specifice domeniului in care activam.